Over ons

Over

ons


Vanuit een gedeelde interesse in de denk- en gevoelswereld van mensen besloten we beiden om de studie psychologie aan te vatten. Met een diploma op zak legden we elk een eigen professioneel parcours af en werden onze wegen weer een beetje gescheiden. Tot we elkaar opnieuw terugvonden in ons enthousiasme en de voldoening die we vonden in ons klinisch werk als zelfstandig psycholoog. 


Doorheen onze gesprekken bleek dat we een gedeelde visie hadden op therapie. Echtheid, met de voeten op de grond, een nuchtere houding en praktische aanpak, geloof in de kracht van een bewust en waardevol leven (principes van acceptance en commitment therapy). 

Bovendien stelden we vast dat we vanuit onze eigen specialisaties gezamelijk een aanbod kunnen doen dat aanvullend en versterkend is. Groepspraktijk Lago werd een feit.


Wij zijn als psycholoog beiden erkend bij de psychologencommissie en hechten er belang aan om via intervisie, supervisie en opleiding ons voortdurend bij te scholen om  kwalitatieve hulpverlening te garanderen.YOU CAN'T STOP THE WAVES BUT YOU CAN LEARN HOW TO SURF

Jon-Kabat Zinn